Ağız içindeki yaralara soğan su­yu sürülür.

* Bir bardak suya bir tutam papat­ya konur, on dakika hafif ateşte kay­natılır. Soğuduktan sonra ağız bu karışımla çalkalanır ve gargara yapı­lır.

ağız

* Kara dut şurubu günde 3 – 4 de­fa ağız yaralarına sürülür.

* Taze böğürtlen yaprakları ağız­da çiğnenir. Hatmi çiçeği veya yap­rakları çay gibi demlenir, ağızda çal­kalanır, gargara yapılır. Udu hindi toz haline getirilir ve boğaza üflenir.

Popularity: unranked [?]

sponsorlu bağlantılar

Bu yazılarda ilginizi çekebilir

İlgili kategoriler



0 yorum:

Yorum Gönder

Ağız Ve Boğazda İltihaplanma Yazısı 2010 Apseler ve İltihaplar, Ağız sağlığı, Güncel Sağlık Haberleri kategorisi altında | yorum yok 11 Şub sponsor - "Ağız sağlığı"
top