Ağız Sağlığı ve Diş Bakımı Nasıl Olmalıdır

Diş bakımı genel sağlık kısmı tam ve iyi bir ağız sağlığı duygusu verir.
Diş çürümesi birçok ülkede en yaygın sağlık sorunu olduğunu ve bunun herkes tarafından diş hekimi üzerindeki kötü vurgu gösterir. Kötü fırçalama alışkanlıkları ve günlük ağız bakımı konusunda ihmal çeşitli diş sorunları için çağrıda sebep dengesiz beslenme, hangi zaman alıcı, pahalı, acı ve karmaşık olabilir tedaviler, diş. Most of the dental problems can be avoided by paying attention to the daily oral hygiene. Ve diş sorunları çoğu günlük ağız hijyeni için dikkat ile önlenebilir.

Important Dental Care Tips Önemli Diş Bakımı İpuçları

Bu yumuşak yuvarlak sentetik kılları olan bir fırça bristled kullanımı önerilir. Bir fırça satın alma, Amerikan Diş Derneği onayı ve mühür arayın. Bu diş fırçası her 2-3 ay veya değiştirilmesi gerekir zaman kılları bükük veya eskimiş. Sonra soğuk zarar iyi diş bakımı için diş fırçası değiştirin.

Doğru fırçalama tekniği diş bakımı ve fırça dışında, içinde önemli ve içindeki alt ve üst pençesinden yüzey. Fırça Dilini Nefesini kadar serinlemek için bakteri ve enkaz dilin neden kötü nefes gibi.

Ideal diş bakımı en az bir kez günlük diş fırçalama, yatak zamanlı at içerir. Sonra kahvaltı günlük veba ve eksiksiz kaldırma yardımcı olur fırçalama. Düzgün, fırça yerini değiştirmek her diş temizlemek için kaç vuruş sonra. Diş bakımı iyi, çok fazla pastası gerektirmez ve yoğun fluoridated diş macunu boyutlu yeterlidir. Bu gibi diş yapısı yenmek de dinç bir şekilde diş fırçalama önlemek için çok önemlidir. Ayrıca, geri, kök yüzey ifşa için dişeti neden olabilir.

Iyi diş bakımı için, iyi Flossing teknikleri kullanılmalıdır. Ama, birçok kişi Flossing, zevk değil de uygun tekniği, ve bu nedenle girişimi sırasında ağız yumuşak dokulara zarar farkında değil gibi. Flossing için güvenli ve etkili alternatif fırça almadan, diş ipi almadan, diş alır ve özel removers veba kullanımı içerir.

Bazı uzmanlar diş ve diş hekimleri ve diş bakımı için düzenli Flossing yerine removers veba kullanarak öneriyoruz. Bu almadan ağız bu diş ipi ve diş fırçası için kullanılamaz sol olan nooks ulaşabilirsiniz. Toothpicks diş bakımı için harika, ama bu son yirmi yaş dişi gerisinde olarak istediğiniz yerlere ulaşmak mümkün değildir.

Iyi diş bakımı için, ayrıca evde pişirme bir soda, tuz, gliserin ve nane karıştırılması ile diş macunu yapabilirsiniz. Olarak bu flor toksisitesi neden olabilir ki, bu diş macunu yutmak asla. Fırça dinç bir şekilde daha uzun süre daha iyi bir daha zarar fırçalama gibi 2-3 dakika yumuşak için.

Birçok çalışmalar ağız sağlığı ve genel sağlık arasında güçlü bir korelasyon belirttiler. Değil, diş bakımı için pek çok sağlık sorunlarına osteoporoz, kalp hastalığı, diyabet, solunum hastalığı ve gebelik gibi sorunlara yol açabilir dikkat. TBakteriler kan akışı birçok önemli vücut organları için enfeksiyon taşıyan girebilirsiniz periodontal enfeksiyon neden, çeşitli sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Eğer diyabet, osteoporoz, kalp hastalığı, solunum hastalığı veya bir bebek gebe planlayan bir periodontal değerlendirme düşünün.

Olarak diş leke, kötü nefes, diş çürümesi ve diş eti hastalığına neden olabilir iyi bir diş bakımı programı gibi, sigara kaçınılması gerekir. Bazı sigara ve diğer kötü etkileri ağız bores, kıllı dil, diş kayması, yara iyileşmesi, koku ve tat ve çene kemik kaybı değişmiş anlamda gecikmeli içerir.

Iyi diş bakımı için, Chorohexidine veya Listernine gibi etkili antiseptik özellikleri olan veba bakteriyel öldürmek var gargara. Ayrıca dengeli beslenme için önemlidir ve bu bilinen nişastalı şekerli yiyecekler diş çürümelerine neden için tüketimini en aza indirmek. Doğru diş bakımı gibi diş çürüğü daha eğilimli yapan yemekler arasında yemek önlemek korumak için.

Ayrıca bir kez 3-4 ay kadar bu herhangi bir sözlü endişeyi erken tanı konulabilir için diş hekimine yardımcı olur. Bu ileri aşamaya ilerleme hiçbir belirtiler hastalığın kadar ağız sağlığı sorunlarının en ilişkili.

5028384847264609306 2049414326938915172?l=anasagliksorunlari.blogspot Ağız Sağlığı ve Diş Bakımı Nasıl Olmalıdır

Popularity: unranked [?]

sponsorlu bağlantılar

Bu yazılarda ilginizi çekebilir

İlgili kategoriler



0 yorum:

Yorum Gönder

Ağız Sağlığı ve Diş Bakımı Nasıl Olmalıdır Yazısı 2010 Ağız sağlığı, Diş Sağlığı kategorisi altında | yorum yok 12 Nis sponsorlu bağlantılar - "Ağız sağlığı"
top